یوزف گوبلز، وزیر تبلیغات نازی ها، خطاب به نمایندگان خود در مطبوعات و هنر سخنرانی می کند. برلين، آلمان، نوامبر 1936.
برجسته سازیپرتره لنی رایفنشتال.
برجسته سازیگئورگ گروس، هنرمند و نقاش طنزپرداز کمونیست در استودیوی شخصی اش در برلین. او اندکی پیش از به قدرت رسیدن نازی ها در سال 1933 از آلمان گریخت، و یکی از اولین کسانی بود که توسط نازی ها از تابعیت آلمانی خود محروم شد. برلين، آلمان، 1929.
برجسته سازیمارک شاگال، هنرمند یهودی اهل روسیه، به همراه دخترش آیدا. مقامات نازی نقاشی های شاگال را "آثار منحط" اعلام کردند. شاگال پس از اینکه فرانسه- محل سکونت او- سقوط کرد، به ایالات متحده گریخت. ایالات متحده، سال 1942.
برجسته سازیدر میدان تالار اپرای برلین، جماعتی از دانشجویان آلمانی و شبه نظامیان برای سوزاندن کتاب های به اصطلاح "ضد آلمانی" جمع شده اند. برلین، آلمان، 10 مه 1933.
برجسته سازیسوزاندن کتاب های "ضد آلمانی" در ملأ عام در میدان تالار اپرا. برلین، آلمان، 10 مه 1933.
برجسته سازیکتابسوزان در برلین. آلمان، 10 مه 1933.
برجسته سازیازدحام مردم در برابر اپرنپلاتس برلین برای تماشای سوزاندن کتابهایی که "ضد-آلمانی" انگاشته می شدند. برلین، آلمان، 10 ماه مه 1933.
برجسته سازیدانشجویان در سراسر آلمان کتاب هایی را با کامیون، وانت های اسباب کشی و حتی گاری گاوکش آورده و در میدان های عمومی در آتش می ریختند. این عکس، افراد شبه نظامی و دانشجویان دانشگاه فرانکفورت را نشان می دهد که گاری های گاوکش ویژه حمل پهن را از کتاب هایی انباشته اند که "ضد آلمانی" قلمداد می شدند. فرانکفورت ام ماین، آلمان، 10 مه 1933.
برجسته سازیدانشجویان آلمانی گرد کتاب هایی که "ضد آلمانی" تلقی می کردند، جمع شده اند. این کتاب ها در میدان تالار اپرای برلین به طور علنی سوزانده خواهند شد. آلمان، 10 مه 1933.
برجسته سازیتصویری از یک نمایشگاه یهودستیزانه نازی ها تحت عنوان "یهودی سرگردان". مضمون این نمایشگاه این ادعا است که یهودیان به شدت در هنرهای نمایشی آلمان نفوذ کرده اند. بالای این تصویر نوشته شده: "سرگرمی بی شرمانه." برلين، آلمان، 11 نوامبر 1938.
برجسته سازیWe would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.