历史电影资料片

斯洛文尼亚的罗姆(吉卜赛)人营地

德国及其轴心国盟国于 1941 年 4 月入侵南斯拉夫。 德国在 1943 年签署意大利停战协议之后占领了斯洛文尼亚南部,这部影片很可能是在那个时候拍摄的。 这部影片是第二次世界大战后在乌斯塔沙(克罗地亚法西斯主义者)档案中发现的,讲的是罗姆人(吉卜赛人)在被占领的南斯拉夫北部所处的恶劣生活环境。

谈话全文

  • Jugoslovenka Kinoteka

这网页也提供在下列语言

Thank you for supporting our work

We would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.