详细资料
照片

在巴伐利亚北部的一个城镇外面,一块指示牌警告道:“赫斯布鲁克 (Hersbruck) 城,这可爱的赫斯布鲁克城、这地球上的显赫之地,仅为德国人而非犹太人建造。因此,此处不欢迎犹太人。”

在巴伐利亚北部的一个城镇外面,一块指示牌警告道:“赫斯布鲁克 (Hersbruck) 城,这可爱的赫斯布鲁克城、这地球上的显赫之地,仅为德国人而非犹太人建造。因此,此处不欢迎犹太人。”拍摄地点:德国,赫斯布鲁克,拍摄时间:1935 年 5 月 4 日。


标签


  • US Holocaust Memorial Museum

A sign outside a town in northern Bavaria warns: "City of Hersbruck. [LCID: 86302]

Thank you for supporting our work

We would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.