ارنست همینگوی
در سال ۱۹۳۳، در بیش از ۳۰ دانشگاه آلمان، دانشجویان نازی، کتابخانهها را برای یافتن کتابهایی که از نظر آنها «غیر آلمانی» بودند، غارت کردند. از جمله نوشتههای ادبی و سیاسی که آنها به آتش کشیدند، آثار ارنست همینگوی بود.
گزیده
نخستین نوشداروی یک کشورِ دچار سوء مدیریت، تورم ارز و دومین جنگ است. هر دو، موفقیتی موقتی با خود به همراه میآورد، هر دو ویرانی پایدار به جا میگذارد. اما هر دو، مفری برای فرصت طلبان سیاسی و اقتصادی است.
- "یادداشتهایی پیرامون جنگ بعدی"، مجله اسکوایر، سپتامبر ۱۹۳۵
آثار سوزانده شده
وداع با اسلحه
چکیده
ارنست همینگوی (۱۹۶۱-۱۸۹۹)، رماننویس برجستهی آمریکایی، در اوک پارک، ایالت ایلینویز به دنیا آمد. وی در ماه مه ۱۹۱۸، در جنگ جهانی اول، به صورت داوطلبانه در واحد آمبولانس صلیب سرخ خدمت کرد. همینگوی که هنگام خدمت در جبههی ایتالیا زخمی شده بود، بعدها در آثار ادبی خود بارها سبعیت جنگ را محکوم کرد.
او در سال ۱۹۲۶، نوشتن رمان «خورشید همچنان میدمد» را به پایان رساند و برای نخستین بار تحسین منتقدان را برانگیخت. وی در سال ۱۹۲۹، کتاب وداع با اسلحه (که به آلمانی In einem anderen Land ترجمه شد) را به چاپ رساند. در این کتاب که کاملا به نفی جنگ میپردازد، قهرمان زن این داستان، پس از یک رابطه عاشقانه در زمان جنگ، هنگام به دنیا آوردن نوزاد خود جان میسپارد. نازیها که مبارزات زمان جنگ را پرشکوه جلوه میدادند، این کتاب را در سال ۱۹۳۳ سوزاندند.