تحقیر زندانیان: زندانیان حزب سوسیال دموکرات (SPD) پلاكاردی را حمل می کنند که روی آن نوشته شده: "من از اختلاف طبقاتی آگاهم، رهبر حزب/حزب سوسیال دموکرات/رهبر حزب." اردوگاه کار اجباری داخائو، آلمان، بين سالهای 1933 و 1936.
برجسته سازینويسنده و بازيگری که در 1937 به دليل همجنس گرايی به مدت 27 ماه زندانی شد. در 1942، او به اردوگاه کار اجباری زاکسنهاوزن تبعيد شد و به مدت سه سال در آنجا زندانی بود. برلين، آلمان، قبل از 1937.
برجسته سازیحکم رسمی كه بر اساس آن افراد متهم به همجنس گرایی در اردوگاه کار اجباری زاکسنهاوزن زندانی می شدند.
برجسته سازیشهروندان لهستانی که به دست نازی ها در سوسنوویتس به دار آویخته شدند. لهستان، زمان جنگ.
برجسته سازیوالترود کوسرو، یکی از اعضای فرقه مذهبی شاهدان یهوه که به دلیل امتناع از ادای سلام به شیوه نازی ها ("هایل هیتلر") چندین بار دستگير شد. او مدت دو سال و نیم در زندان بود. آلمان، پس از سال 1945.
برجسته سازیهلنه گوتهولت، یکی از اعضای فرقه مذهبی شاهدان یهوه که به علت عقاید مذهبی اش در 8 دسامبر 1944 در برلین گردن زده شد. در اين عکس، او به همراه فرزندانش دیده می شود. آلمان، 25 ژوئن 1936.
برجسته سازیامی گ. خدمتكار 16 ساله ای که مبتلا به اسکیزوفرنی تشخیص داده شد. او را عقیم کردند و به "مزریتس-ابراوالد"، یکی از مراکز کشتن از روی ترحم فرستادند. در 7 دسامبر 1942، او را در آنجا با تزريق بیش از حد داروی آرام بخش کشتند. زمان و مکان نامشخص است.
برجسته سازیعکس با زیرنویس: "...زیرا امکان ندارد که خداوند بخواهد بیماران و رنجوران تولید مثل کنند." این تصویر از فیلمی ساخته وزارت تبلیغات رایش گرفته شده که با هدف برانگیختن همدردی مردم نسبت به برنامه "کشتن از سر ترحم" تهیه شده بود.
برجسته سازییکی از قربانیان برنامه "کشتن از سر ترحم" نازی ها: او به دلیل عقاید و نوشته های نامتعارف خود در بخش بیماری های روانی بستری شد و در 26 ژانويه 1944 به قتل رسيد. آلمان، تاريخ نامشخص است.
برجسته سازیاجساد اسرای جنگی شوروی. مکان و زمان نامشخص است.
برجسته سازیستون اسرای جنگی شوروی از جبهه اوکراين. خارکف، اتحاد جماهير شوروی، 18 ژوئن 1942.
برجسته سازیاسرای جنگی شوروی در اردوگاه کار اجباری ماوتهاوزن. اتریش، ژانویه 1942.
برجسته سازییکی از کولیان قربانی آزمایشهای پزشکی مربوط به قابل شرب کردن آب دریا که توسط نازی ها انجام می شد. اردوگاه کار اجباری داخائو، آلمان، 1944.
برجسته سازیزندانیان کولی در حال بیگاری در اردوگاه کار اجباری راونسبروک. آلمان، بین سالهای 1941 تا 1944.
برجسته سازیزندانیان کولی در اردوگاه کار اجباری داخائو برای حضور و غیاب به صف شده اند. آلمان، 20 ژوئن 1938.
برجسته سازیگروهی از سوسیالیست های برجسته، تحت محافظت گارد حمله آلمان نازی، وارد یکی از اولین اردوگاه های کار اجباری به نام کیسلاو می شوند. لوودویگ ماروم - رهبر حزب سوسیال دمکرات محلی- چهارمین نفر از سمت چپ است. کیسلاو، آلمان، 16 ماه مه سال 1933.
برجسته سازیدكوراتور داخلی اهل دوسلدورف به جرم همجنس گرایی به مدت 18 ماه زندانی شد. دوسلدورف، آلمان. تاریخ نامشخص است.
برجسته سازیWe would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.