حامیان نازی ها در یک تظاهرات انتخاباتی در والدنبورک آلمان راهپیمایی برگزار می کنند. هیتلر در سخنرانی خود جمهوری وایمار را مورد حمله قرار داده و قول می دهد که بلافاصله پس از به قدرت رسیدن، نظام پارلمانی را منحل كند.
برجسته سازینازی ها با انگیزه رهانیدن کشور از هر آنچه که "غیرآلمانی" قلمداد می کردند، کتابهای موجود در شهرهای سراسر آلمان را در ملاء عام سوزاندند. اینجا، در برابر "تالار اپرا" در برلین، جماعتی شعارگویان کتاب های نوشته شده توسط یهودیان و روشنفکران چپ گرا را به آتش می کشند. یوزف گوبلز، وزیر تبلیغات و اطلاعات عمومی هیتلر، در خصوص هدف از "آموزش مجدد" آلمان سخنرانی می کند.
برجسته سازیآدولف هیتلر در سیاست خارجی خود این هدف را دنبال می کرد که از طریق جنگ یک امپراتوری اروپایی برای آلمان بنا نهد. اجرای این سیاست، مستلزم پیشرفت سریع قابلیت های نظامی آلمان بود. هدف از کنفرانس خلع سلاح ژنو- که در 1932 آغاز شد- ممانعت از جنگی دیگر در اروپا از طریق مذاکره در زمینه کاهش تولید تسلیحات جنگی بود. هیتلر با خارج کردن آلمان از کنفرانس در اکتبر 1933 ، این تلاش ها را بی اعتبار کرد. در عین حال، او با کناره گیری از جامعه ملل، امنیت جمعی در امور بین المللی را نیز رد کرد. در عوض، آلمان نازی برنامه تولید انبوه تسلیحات نظامی را آغاز کرد.
برجسته سازیبر اساس مفاد معاهده 1919 ورسای، آلمان (که در جنگ جهانی اول شکست خورده بود) اجازه نداشت نیروهای نظامی خود را در منطقه غیرنظامی راین لند (ناحیه ای در آلمان غربی، هم مرز با فرانسه، بلژیک و قسمتی از هلند) مستقر کند. در معاهده چنین قید شده بود که نیروهای متفقین -از جمله سربازان ایالات متحده- منطقه را اشغال خواهند کردند. هیتلر در 7 مارس 1936 مفاد معاهده را آشکارا نقض کرده و دستوراشغال مجدد این منطقه توسط نیروهای آلمان را صادر کرد. هیتلر روی این مسئله حساب می کرد که قدرت های غربی مداخله نخواهند کرد. اگرچه بریتانیای کبیر و فرانسه این عمل هیتلر را محکوم کردند، اما هیچ یک کاری برای اجرای مفاد معاهده انجام ندادند. این قطعه فیلم نیروهای آلمانی را هنگام ورود به راین لند نشان می دهد.
برجسته سازیهنگامی که برلین میزبان بازیهای المپیک تابستانی بود، آدولف هیتلر به مدت دو هفته در اوت 1936، برنامه های یهود ستیزانه و توسعه طلبانه خود را از دید همگان پنهان کرد. هیتلر به امید تحت تأثیر قرار دادن عده کثیری از مسافران خارجی که برای بازی ها به آلمان آمده بودند، کاهش فعالیت های ضدیهود (از جمله حتی برداشتن علائم ممنوعیت حضور یهودیان در مکانهای عمومی) را برای مدتی کوتاه مجاز اعلام کرد. بازیها موفقیت تبلیغاتی قابل توجهی برای نازی ها محسوب می شدند. آنها در مقابل دیدگان تماشاچیان خارجی، تصویری صلح جو و اهل مدارا از آلمان ارائه دادند. در اینجا، هیتلر رسماً بازیهای المپیک تابستانی 1936 را در برلین افتتاح می کند.
برجسته سازیWe would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.