آدولف هیتلر در ژانویه 1933 به مقام صدراعظمی آلمان رسید. اندكی پس از آن، اعمال رعب انگیزی علیه مخالفان نازیسم آغاز شد: یهودیان هدف اصلی این کمپین ها بودند. بسیاری از یهودیان مورد تحقیر همگانی قرار می گرفتند یا دستگیر می شدند و سایر یهودیان نیز مجبور به رها کردن مقام و منصب خود بودند. اقدامات ضد یهودی در اول آوریل 1933 با بایکوت مكانهای تجاری متعلق به یهودیان به اوج خود رسید. این قطعه فیلم راهپیمایی ضد نازی را نشان می دهد كه توسط یهودیان در شیكاگو انجام شد.
برجسته سازیمجمع یهودیان آمریكا یكی از اولین گروههایی بود که در ایالات متحده با اصول نازیسم به مخالفت پرداخت. این مجمع در اوایل مارس 1933، به محض به قدرت رسیدن هیتلر در آلمان، تظاهرات عمومی براه انداخت و طی سال های جنگ نیز همچنان به برپایی تظاهرات ادامه داد. مجمع یهودیان آمریكا این راهپیمایی ضد نازی را در منهتن سازماندهی کرد. این رخداد همزمان با واقعه كتاب سوزان در آلمان بود.
برجسته سازیدر 9 نوامبر 1938، نازی ها در سراسر کشور پوگرومی علیه یهودیان به راه انداختند. در طول این پوگروم، که به "شب شیشه های شکسته" معروف است، گروه های گارد ضربت آلمان (SA) هزاران مکان تجاری متعلق به یهودیان و صدها کنیسه را از میان بردند. در جریان این پوگروم حدود 100 یهودی کشته شدند. این قطعه فیلم، صحنه هایی از تظاهرات اعتراض آمیز در شهر نیویورک را نشان می دهد. خاخام استفن اس. وایز انزجار جامعه یهودیان آمریکا را اعلام می کند. پرزیدنت فرانکلین دی. روزولت، به عنوان بخشی از اعتراض رسمی دولت ایالات متحده علیه این اعمال خشونت آمیز، سفیر آمریکا در آلمان را فرا می خواند.
برجسته سازیاگرچه گرایش های انزواطلبانه شدید در ایالات متحده، محدودیت هایی بر پرزیدنت روزولت اعمال می کرد، اما او مصمم بود تا به بریتانیای کبیر دمکراتیک در ادامه جنگ علیه آلمان نازی کمک کند. روزولت با وجود اینکه قول داده بود که ایالات متحده در جنگ اروپا بی طرف باقی بماند، دستور داد تا ساختار نظامی را گسترش دهند و - همانطور که در این فیلم نشان داده شده است- متعهد شد که ایالات متحده نقش بزرگترین زرادخانه دموکراسی را ایفا کند. در مارس 1941، کنگره قانون کمک مالی به بریتانیا را تصویب کرد. بریتانیا سرانجام بیش از 31 بیلیون دلار کمک نظامی از ایالات متحده دریافت کرد. در نهایت، ایالات متحده بعد از حمله غافلگیرانه ژاپن به "پرل هاربر" در 7 دسامبر 1941 وارد جنگ جهانی دوم شد.
برجسته سازیبخشی از سخنرانی رئیس جمهور فرانکلین دی. روزولت در پی حمله غافلگیرانه روز قبلِ ژاپن به پرل هاربر، که در آن از کنگره آمریکا اجازه خواست تا علیه ژاپن اعلان جنگ کند.
برجسته سازیبعد از اینکه خبر کشتار یهودیان اروپا توسط نازی ها به آمریکا رسید، دولت روزولت تحت فشار بیشتری برای کمک به یهودیان اروپایی قرار گرقت. به منظور برانگیختن انجام اقداماتی در این زمینه، بن هکت نمایشنامه نویس قطعه یادبودی با عنوان "ما هرگز نخواهیم مرد" برای یهودیان قربانی شکنجه های نازی ها آماده کرد. این نمایش با حمایت گروه اصلاح طلب صهیونیست به نام "برگسون" ، قسمتی از تظاهرات عظیمی بود که در باغ میدان مدیسن شهر نیویورک برگزار شد. این نمایش که بعدها در سایر شهرهای ایالات متحده نیز به اجرا درآمد، بخشی از تلاش گروه برگسون برای اعمال فشار بر واشینگتن بود تا اقدام قاطعانه ای برای نجات یهودیان باقیمانده در اروپا انجام دهد.
برجسته سازیWe would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.