یوزف و خانواده اش از پیروان کلیسای كاتولیك بودند. پس از تهاجم آلمان به لهستان در سال 1939، دستگیری لهستانی ها برای بیگاری در آلمان آغاز شد. یوزف توانست دو بار از دستگیری بگریزد، اما بار سوم، در سال 1941، به اردوگاه بیگاری در هانوور آلمان تبعید شد. او مجبور شد بیش از چهار سال در ساخت پناهگاه های بتونی برای حمله هوایی فعالیت كند. اردوگاه بیگاری پس از آزادسازی به دست نیروهای آمریكایی در سال 1945، به اردوگاه ویژه آوارگان تبدیل شد. یوزف تا زمان دریافت ویزای ایالات متحده در سال 1950 در آنجا باقی ماند.
یك بازداشتگاه بود، بازداشتگاه چوبی. و در هر... اتاق حدود 20 تا... تخت بود... تخت دو طبقه... مثل یك جعبه چوبی و... خیلی كوچیك بود و یك... اتاق گنجه دار هم بود و هر کدوم از ما یك گنجه و یک مقدار خرت و پرت داشتیم. چه خرت و پرت هایی؟ یك كاسه... كاسه گرد... كاسه گرد فلزی برای غذا خوردن، یك قاشق و یك كارت... یك كارت جیره غذایی مهر شده به ما می دادن كه باید اون را با خودمون داشتیم. و وقتی که ما رو به اردوگاه می آوردن، اول می رفتیم خودمون رو می شستیم. می رفتیم به یک اتاق خودمون رو می شستیم. و به سالن غذاخوری می رفتیم و بعد جلوی یک آشپزخونه بزرگ صبر می کردیم... و اونها پنجره رو باز می كردن. كارت مهر شده را به اونها می دادیم و غذای گرم می گرفتیم... بعد به یک پنجره دیگه می رفتیم و یک كم نون می گرفتیم. اون رو می خوردیم، اما یك ساعت بعد دوباره گشنمون بود و صبح ها چیزی بهمون نمی دادن. صبح ها به ما قهوه می دادن... اما قهوه اش از كاسنی درست شده بود-- ترش مزه... یک چیز داغ. و موقع ناهار... هیچ چیز نمی دادن. فقط عصرها. اوضاع اینطوری بود، هر روزهمینطوری بود... و روزهای اول غذا یک كمی بیشتر بود، اما در سال های 1943، 44 و 45 جیره نونمون رو قطع كردن و واسه همین همیشه خیلی خیلی گشنمون بود... بدترین چیز برای آدم گشنگیه.
We would like to thank Crown Family Philanthropies, Abe and Ida Cooper Foundation, the Claims Conference, EVZ, and BMF for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of donor acknowledgement.