اردوگاه کار اجباری داخائو، در شمال غربی مونیخ در آلمان، اولین اردوگاه رسمی بود که توسط نازی ها در 1933 دایر شد. حدود دوازده سال بعد، در 29 آوریل 1945، نیروهای مسلح ایالات متحده این اردوگاه را آزاد کردند. در آن زمان حدود 30 هزار زندانی گرسنه در اردوگاه بودند. در اینجا، سربازان ارتش هفتم ایالات متحده از شرایط اردوگاه مدرک تهیه می کنند. آنها همچنین از افراد غیرنظامی آلمانی می خواهند تا از اردوگاه دیدن کرده و جنایات سبعانه نازی ها را از نزدیک مشاهده کنند.
برجسته سازیاردوگاه کار اجباری داخائو- واقع در شمال غربی مونیخ آلمان- اولین اردوگاه کار اجباری سازمان یافته ای بود که نازی ها در سال 1933 ایجاد کردند. حدود 12 سال بعد، در 29 آوریل 1945 نیروهای مسلح ایالات متحده این اردوگاه را آزاد کردند. در آن زمان، تقریباً 30000 زندانی در این اردوگاه از شدت گرسنگی در حال مرگ بودند. این فیلم تدوینی از نسخه اصلی فیلمی است که توسط فیلمبرداران متحدین از زمان ورود سربازان آزادی بخش به داخائو گرفته شده است. این فیلم در آرشیو موزه سلطنتی جنگ در 1984 پیدا شد و هیچگاه کامل نشد.
برجسته سازیاردوگاه کار اجباری داخائو، در شمال غربی مونیخ در آلمان، اولین اردوگاه رسمی بود که توسط نازی ها در 1933 دایر شد. حدود دوازده سال بعد، در 29 آوریل 1945، نیروهای مسلح ایالات متحده این اردوگاه را آزاد کردند. در آن زمان، حدود 30 هزار زندانی گرسنه در این اردوگاه بودند. در این قطعه فیلم، سربازان ارتش هفتم ایالات متحده به بازماندگان اردوگاه غذا می دهند و آنان را ضدعفونی می کنند.
برجسته سازینیروهای ایالات متحده اردوگاه کار اجباری داخائو در آلمان را در آوریل 1945 آزاد ساختند. در اینجا، بازماندگان اردوگاه در حال خواندن دعای "امید" در برابر خاخام دیوید آیشهورن- قاضی عسکر ارتش ایالات متحده- ایستاده اند و او یکی از نخستین مراسم دعای یهودیان پس از آزادسازی را رهبری می کند.
برجسته سازیاردوگاه کار اجباری داخائو واقع در شمال غربی مونیخ آلمان، نخستین اردوگاه دائم کار اجباری بود که توسط نازی ها در 1933 دایر شد. نیروهای مسلح ایالات متحده حدود دوازده سال بعد، در 29 آوریل 1945 این اردوگاه را آزاد کردند. در آن زمان، حدود 30 هزار اسیر در اردوگاه وجود داشت که از گرسنگی رنج می کشیدند. این قطعه فیلم، نمای هوایی از اردوگاه و دروازه ورودی به محوطه زندانیان را نشان می دهد.
برجسته سازیWe would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.