در اول سپتامبر 1939، آلمان به لهستان حمله کرد و به این ترتیب جنگ جهانی دوم آغاز شد. نيروهای آلمان با عبور سريع خود از استحکامات مرزی لهستان، به سمت ورشو- پايتخت لهستان- پيشروی کردند. اين قطعه فيلم که از يکی از فيلم های خبری آلمان گرفته شده است، نيروهای آلمانی را در حین حمله به لهستان نشان مي دهد. ورشو در 28 سپتامبر 1939 تسليم شد.
برجسته سازیسربازان آلمانی در 8 و 9 سپتامبر 1939 به قسمت هایی از ورشو رسیدند. طی محاصره ورشو توسط آلمان ها، شهر در اثر حملات هوایی و آتش توپخانه متحمل خسارات سنگينی شد. ورشو در 28 سپتامبر تسليم شد. در اينجا، سربازان آلمانی ورشو را اشغال می کنند. اين قطعه برگرفته از فيلمی به نام "داستان يک شهر" است که توسط واحد فيلمبرداری شبکه زيرزمينی لهستان تهیه شده است.
برجسته سازیبه منظور جلوگیری از ورود یهودیان به خیابان هایی كه خارج از محله یهودی نشین بودند، بخش های آن محله از طریق یک پل به یکدیگر متصل شده بود. قبل از مسدود کردن محله یهودی نشین، در راه های ورودی و خروجی معدود آن پست های بازرسی قرار داده بودند. در ماه های نخست احداث محله، زندگی در آنجا عادی به نظر می رسید، اما خیلی زود كمبود غذا و مسكن مناسب تلفات زیادی به بار آورد.
برجسته سازیپس از اینکه آلمانی ها محله یهودی نشین ورشو را در اکتبر 1940 ایجاد کردند، شرایط موجود به سرعت رو به وخامت گذاشت. آلمانی ها انتقال کالا به داخل و خارج محله را شدیداً کنترل می کردند. غذای کافی برای سیر کردن ساکنان محله وجود نداشت. بسیاری از یهودیان سعی می کردند با به مخاطره انداختن خود غذا را به صورت قاچاقی وارد محله کنند. جیره غذایی که آلمانی ها برای ساکنان محله یهودی نشین ورشو تعیین کرده بودند، کمتر از 10 درصد جیره غذایی یک شهروند آلمانی بود. ماهیانه هزاران یهودی در ورشو در اثر گرسنگی یا بیماری جان خود را از دست دادند.
برجسته سازینازی ها در اواسط ماه نوامبر 1940 محله یهودی نشین ورشو را مسدود کردند. ازدحام بیش از حد و کمبود غذا- که آلمانی ها باعث و بانی آن بودند- منجر به افزایش میزان مرگ و میر در محله شد. حدود 30 درصد از جمعیت ورشو در 4/2 درصد از شهر گنجانده شده بودند. آلمانی ها فقط 181 کالری در روز جیره غذایی برای یهودیان تعیین کرده بودند. تا ماه اوت 1941، ماهیانه بیش از 5000 نفر بر اثر گرسنگی یا بیماری از میان رفتند.
برجسته سازینازی ها در اواسط ماه نوامبر 1940 محله یهودی نشین ورشو را مسدود کردند. ازدحام بیش از حد و کمبود غذا - که آلمانی ها باعث و بانی آن بودند- منجر به افزایش میزان مرگ و میر در محله شد. حدود 30 درصد از جمعیت ورشو در 4/2 درصد از شهر گنجانده شده بودند. آلمانی ها فقط 181 کالری در روز جیره غذایی برای یهودیان تعیین کرده بودند. تا ماه اوت 1941، ماهیانه بیش از 5000 نفر بر اثر گرسنگی یا بیماری از میان رفتند.
برجسته سازیپس از آنکه آلمانی ها محله یهودی نشین ورشو را در سال 1940 دایر کردند، شورای یهودیان ورشو مسئولیت کامل خدمات شهری درون محوطه محله را به عهده گرفت. در این قطعه فیلم آلمانی، زندانیان محبوس در "زندان یهودیان" در محله یهودی نشین طی بازرسی به سمت حیاط می دوند و به صورت دایره ای راه می روند.
برجسته سازینیروهای آلمانی در سپتامبر 1939 وارد ورشو شدند و یک ماه بعد، دستور تشکیل یک شورای یهود را در آن شهر صادر کردند. آنها آدام چرنیاکوف، عضو شورای قدیمی جامعه یهود در ورشو را برای ریاست آن انتخاب کردند. در اینجا، یک شرکت تبلیغاتی آلمانی ملاقاتی میان چرنیاکوف و دادخواهانی از محله یهودی نشین را برای استفاده در فیلم های خبری آلمان ترتیب داده اند. آلمانی ها انتظار داشتند که چرنیاکوف دستورات آلمانی ها در خصوص بیگاری و مصادره املاک متعلق به یهودیان را به اجرا بگذارد. چرنیاکوف خود با ایجاد غذاخوری های خیریه، کارگاه ها و آموزشگاه های حرفه ای به دنبال کاهش سبعیت اقدامات آلمانی ها بود. او مدام خواستار بهبود شرایط بود. چرنیاکوف برای اینکه به تقاضای آلمانی ها مبنی بر کمک در جمع آوری یهودیان برای تبعیدشان تن در ندهد، در ژوئیه 1942 خودکشی کرد.
برجسته سازیآلمانی ها در سال 1941 شروع به تبعید یهودیان آلمان به سرزمین های اشغالی شرق کردند. آنان در ابتدا هزاران یهودی را به محله های یهودی نشین در لهستان و کشورهای بالتیک تبعید کردند. این تبعیدیان دچار همان سرنوشت یهودیان محلی می شدند. بعدها، بسیاری از تبعیدیان از آلمان مستقیماً به اردوگاه های مرگ در لهستان اشغالی فرستاده می شدند. این قطعه فیلم توسط یک واحد تبلیغات آلمانی از کسانی گرفته شده که اخیراً از ماگدبورگ آلمان وارد یک مرکز جمع آوری تحت نظارت شورای یهودیان در محله یهودی نشین ورشو شده اند. در ژوئیه 1942، نازی ها تبعیدهای دسته جمعی یهودیان از محله یهودی نشین ورشو به اردوگاه مرگ تربلینکا- در حوالی همان جا- را آغاز کردند.
برجسته سازیWe would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.