Φιλμ

Julius Streicher

Ο Julius Streicher, ηγέτης των Ναζί και εκδότης της αντισημιτικής εφημερίδας «Der Stuermer» (ο Επιτιθέμενος), εκφωνεί ομιλία με την οποία κατηγορεί τους Εβραίους ότι προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο και ότι ζουν εκμεταλλευόμενοι όσους δεν είναι Εβραίοι. Σύμφωνα με τον Streicher, η μόνη απάντηση για τη Γερμανία είναι να επιλύσει το «εβραϊκό ζήτημα».

Καταγραφή

Ο γερμανικός λαός αντιμετωπίζει την κατηγορία ότι δημιούργησε τον αντισημιτισμό, τον αγώνα κατά των Εβραίων, και, ως εκ τούτου, κατηγορείται ότι είναι βάρβαρος λαός. Όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο λέει ψέμματα. Ήδη πριν από χιλιάδες χρόνια, μη Εβραίοι είχαν αναγκαστεί να αμυνθούν ενάντια σε Εβραίους εισβολείς. Εάν ο αγώνας αυτός δεν έχει ακόμη τελειώσει, η ευθύνη ανήκει στους Εβραίους, οι οποίοι ζουν εκμεταλλευόμενοι όλους όσους δεν είναι Εβραίοι, ενώ επιτρέπουν να διακηρύσσεται ότι έχουν επιλεγεί να είναι κυρίαρχοι του κόσμου. Η εδραίωση ειρήνης μεταξύ των λαών σε αυτόν τον κόσμο θα είναι δυνατή μονάχα όταν όσοι ωφελούνται από τον πόλεμο δεν θα είναι πλέον σε θέση να υποκινούν τους λαούς της γης να διεξάγουν πόλεμο μεταξύ τους, όταν ευλογημένος είναι εκείνος ο οποίος γνωρίζει ότι χωρίς την επίλυση του εβραϊκού ζητήματος δεν υπάρχει λύση για την ανθρωπότητα.


Ετικέτες


  • National Archives - Film
Προβολή αρχειακού υλικού

Αυτή η σελίδα είναι επίσης διαθέσιμη σε

Thank you for supporting our work

We would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.