مقامات حکومت آلمان نازی، ایتالیای فاشیست، و امپراطوری ژاپن برای یک اتحاد نظامی، پیمان سه جانبهی ده ساله (توافقنامهی سه قدرت) را در برلن آلمان امضاکردند. این پیمان مؤید همکاری میان سه ملت (نیروهای محور) در ایجاد جنگ جهانی دوم بود. این صحنه بخشی از فیلم «نقشهی حزب نازی»، تولید ایالات متحده برای استفاده از محاکمه در دادگاه نورنبرگ است
برجسته سازییهودیان از شهرهای کاوالا، سرس و درامای مقدونیهی تحت اشغال بلغارستان تبعید شدند. حدود سه هزاریهودی به دراما برده شدند و سپس آنها را بدون آب و غذا برای انتقال به اردوگاهی در جومای بالا (بلاگوگراد) Gorna Dzumaya سوار قطار کردند. احتمالاً از آنجا یهودیان را به مرزهای بلغاری لوم در کنار رود دانوب برده و به مقصد وین سوار کشتی کردند. نازیها از آنجا یهودیان را به اردوگاه مرگ تربلینکا فرستادند.
برجسته سازیدولت رومانی متحد آلمان نازی بود، اما یهودیهای رومانی را به قلمروهای اشغال شده توسط آلمان نمیفرستاد. در عوض، دولت رومانی به طور منظم یهودیان بیسارابیا و بوکوفینای شمالی را متمرکز و سپس به مناطق اشغال شده توسط رومانی در اوکراین تبعید مینمود. در اینجا، یهودیان اهل بیسارابیای شهر بالتی را هنگام تبعید در اردوگاه های موقتی جمع میکردند. تا پایان ماه مه ۱۹۴۲، نیروهای امنیتی رومانی، بیشتر یهودیان آن منطقه را به قتل رسانده و یا تبعید کرده بودند. تنها حدود ۲۰۰ نفر یهودی در کل بیسارابیا باقی ماند.
برجسته سازیمارشال یون آنتونسکو از سال۱۹۴۰ تا ۱۹۴۴ حاکم رومانی بود. پس از شکست نیروهای آلمان دراستالینگراد، هیتلر مشکوک شد که برخی از کشورهای متحد با آلمان قصد مذاکره برای صلحی جداگانه دارند. در این فیلم خبری آلمانی، آنتونسکو در برشتسگادن آلمان با هیتلر ملاقات میکند تا در درجهی اول به وی اطمینان دهد که رومانی به برنامههای جنگی آلمان متعهد است. یک سال پس از این ملاقات، شاه میخائیل رومانی، آنتونسکو را دستگیر و در اوت ۱۹۴۴ با شوروی قرارداد آتشبس موقت امضا کرد.
برجسته سازیآنت پاولیچ، رهبر فاشیست کروات از سال ۱۹۴۱ تا ۱۹۴۵ یک دولت طرفدار آلمان را در کرواسی رهبری میکرد. این اخبار ضبط شدهی آلمانی، پاولیچ را نشان میدهد که در میان جمعیتی دوستدارانش قدم میزند و از واحد خود سان میبیند. دولت کرواسی، تحت حکومت پاولیچ، صدها هزار صرب، یهودی و کولی را به قتل رساند. پاولیچ پس از جنگ به آرژانتین فرار کرد. وی در سال ۱۹۵۹ به دلیل زخمهایی که دو سال قبل حین قصد ترورش دیده بود جان باخت.
برجسته سازیاین فیلم خبری آلمانی، ویدکون کیسلینگ (Vidkun Quisling)، رهبر فاشیست حزب مجلس ملی (Nasjonal Samling) نروژ را در حال سان دیدن از ارتش خود نشان میدهد. کیسلینگ در زمان جنگ، رهبر رژیم دست نشانده و طرفدار نازی در نروژ بود.
برجسته سازیدر این فیلم خبری تبلیغاتی آلمان، مفتی پیشین اورشلیم، حاج امین الحسینی، عرب ملی گرا و رهبر مذهبی برجستهی مسلمانان، برای نخستین بار با هیتلر ملاقات میکند. در طول این جلسه که در در دفتر وزارت رایش برگزار شد، هیتلر از موافقت با درخواست الحسینی برای یک بیانیه عمومی یا یک پیمان مخفیانه اما رسمی سر باز زد. پیمانی که در آن آلمان: ۱) متعهد میشد سرزمین اعراب را اشغال نکند، ۲) تلاش ملت عرب را برای استقلال به رسمیت بشناسد و ۳) از "حذف" پیشنهاد سرزمین یهودی در فلسطین حمایت کند. پیشوا تأیید کرد که "نبرد علیه سرزمین یهودی در فلسطین، قسمتی از نبرد علیه یهودیان خواهد بود". هیتلر اظهار داشت که : "تا تخریب کامل امپراتوری یهودیان کمونیست اروپایی، نبرد را ادامه خواهد داد" و هنگامی که ارتش آلمان نزدیک به جهان عرب بود، آلمان "تضمینی به جهان عرب" خواهد داد که "آزادی نزدیک خواهد بود". پس این وظیفهی الحسینی بود که عملیاتهای اعراب را که مخفیانه آماده میکرد به اجرا بگذارد . پیشوا اظهار داشت که آلمان در امور داخلی دول عرب دخالت نمیکند و "تنها هدف آلمان در آن زمان "نابودی یهودیان ساکن مناطق عرب تحت محافظت قدرت بریتانیا خواهد بود".
برجسته سازیWe would like to thank Crown Family Philanthropies and the Abe and Ida Cooper Foundation for supporting the ongoing work to create content and resources for the Holocaust Encyclopedia. View the list of all donors.